(deleted) Účet vymazán |
I suggest locking this threat cause it was warning,not theme where koze trying to make them more reputational clan that they weren't and won't be,cause they are koze,Ferr and his puppet croat just using this theme to troll other players,just lock this.
P.S. Suti vise ferfruci ili kako se vec zoves,idi trolaj nekog drugog,naso si goblina i mene sa svojom marionetom kroatom koji vas sve slusa ovuda da izigravas moc,imas reputacije koliko ja imam crna ispod nokta.
Stidi se bre da uopste igras cw idiotu jedan,osoba kao ti se u mom mestu zove rospija.
Načítání...
Načítání...
|
(deleted) Účet vymazán |
Plus,one for MOU and evoL:
Who about what,whore about honesty.
Načítání...
Načítání...
|
|
LOL Andertes, 2/3 are alts and disabled upgrades. Stupid attention whore.
----
It's not the end.
Načítání...
Načítání...
|
|
Idk if this is funny,sad,pity..... but from ALL PLAYERS youre the ome calling someone else an attention whore? Lololol youre such a piece of shit D
----
Načítání...
Načítání...
|
|
Napsáno AlBoZzZ, 24.04.2015 at 20:17
I am attention whoring.
youre such a piece of shit D
5/5 D
Načítání...
Načítání...
|
|
Jesi ti iz Male Mostanice? xD tako zvucis ahahahahah
----
Cuva BOG Srbina svog!
Načítání...
Načítání...
|
RaYan S.K Účet vymazán |
poland with germany and ukr? strong
Načítání...
Načítání...
|
|
Napsáno Kromn, 24.04.2015 at 19:49
Plus,one for MOU and evoL:
HAHAHAHAHAHAHAHAH
GAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAAHAHAHAHHAHAA
HAAHHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHhahahahaahhahazazaz
Hahahahahahahahah
HAhhHAHAHAAJAHAJAJAJAJJAAJA
KAKO IZRAZE KRADE PA IH NA ČUDNOVATI ENGLESKI STAVLJA, KAO VIDI JA SAM MUDAR
AAHAHAHAHAHAA
HAHAHAHAAH
----
Načítání...
Načítání...
|
|
Napsáno Kromn, 24.04.2015 at 19:43
I suggest locking this threat cause it was warning,not theme where koze trying to make them more reputational clan that they weren't and won't be,cause they are koze,Ferr and his puppet croat just using this theme to troll other players,just lock this.
P.S. Suti vise ferfruci ili kako se vec zoves,idi trolaj nekog drugog,naso si goblina i mene sa svojom marionetom kroatom koji vas sve slusa ovuda da izigravas moc,imas reputacije koliko ja imam crna ispod nokta.
Stidi se bre da uopste igras cw idiotu jedan,osoba kao ti se u mom mestu zove rospija.
da puppet.. ja sam u cosi, to je moj klan (u moj odnos s klevisom nemas ti sta ulazit), a koga ti branis tako zdušno vamo??
Ti ćeš tražit od modova da zatvore ovu temu hahahahahahaha
Pa sinko ti si popljuvao 15/15 modova kad ti je tito racun ukrao,,
Promijenio 45 klanova u 2 mjeseca, ne zna koga brani, čas je za mene, kad vidi da beli pljuje po meni, onda i on. Kad je Goblin online onda je ko bebica prema meni i tako...
Kratko receno, nemas izrazenu licnost, takav se pokazujes i u igri.
Ja samo serem i istrolam te u tom svom sranju toliko da si ti u stanju visiti dan noć na forumu koji nema veze s tobom i ni s jednim od klanova kroz koje su tvoji smrdljivi guzovi prošli.
I ne kopiraj me, ispadaš pametan na račun mene, a s druge strane me pljuješ, kako možeš, gde li će ti duša bre??????
JESI TI ACE
Ti si kurac.
----
Načítání...
Načítání...
|
|
Ali
axaxxaaxaxaxaxax koji je to engleski !!!! pa ti nisi iz Mostanice ti si sine iz Somalije xD
xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxx
----
Cuva BOG Srbina svog!
Načítání...
Načítání...
|
|
Napsáno Kromn, 25.04.2015 at 04:55
Napsáno Croat, 25.04.2015 at 04:24
Da te ispravim,14/15 modova,I 2 klana,evol i shadow aces.
WHO ABOUT WHAT ?
----
Načítání...
Načítání...
|
|
Napsáno Kromn, 25.04.2015 at 05:10
Napsáno Croat, 25.04.2015 at 04:56
Napsáno Kromn, 25.04.2015 at 04:55
Napsáno Croat, 25.04.2015 at 04:24
Da te ispravim,14/15 modova,I 2 klana,evol i shadow aces.
WHO ABOUT WHAT ?
Hahahahaha,lololololol,45 klanova ne postoji,sa belim sam te trolovo,ti si ipak the best.
Ako te bas zanima ti si veci clan hopper od bilo koga,izasao si iz evola pa si molio mantisa da udjes kod nas,
pa kad je rekao "da" ti si ipak otisao u KI jer su ti obecali premijum kad udjes hahahahhahah.
Onda si cim si dobio premijum izasao iz KI i usao u koze,tako da si ti zadnja osoba koja meni moze ista reci o
postenju ili u koliko sam ja klanova bio,mozes samo da places sad jer sam rekao istinu u topic,a ne izmisljo
stvari ko ti.
P.S Tebe niko ne voli a meni o tome pricas,a koza te laze da bi bio u klanu lutka.
Vidis li ti sebe kakva si gnjida.
Izasao sam iz evola,
- Tito mi davao premium da dodem kod vas odbio sam ga
- mantis je mene 5 puta molio da dodem tu,, da vam fali igraca aktivnih za cw, 5 puta sam ga odbio jer si ti u tom klanu
- otisao sam u killu jer me fer zvao da podignemo bountijev klan. da sam htio premium, uzeo bih ga od tita
- Igrali smo ja on i sun u KILLI, nismo igrali nesto, a nismo ni mogli
- odlucimo opet dignit Cosu i dignemo je toliko visoko da mi svako govno koje poserem padne po tebi
- hehe who about what
Mene ne voli 5 ljudi koje ja mrzim, tako da ti dode na isto. Napravio sam za igu stvari koje ti neces u 3 zivota, a ne kurcim se njima.
----
Načítání...
Načítání...
|
|
Napsáno Kromn, 25.04.2015 at 06:16
Daj bre,monotone lazi pricas bre,ti stvarno mislis da cu ja iusta da poverujem?Sad bih sve redim kopirao i pisao na to,ali necu.Samo cu reci,kad vec kupujes poklone drugima sto sebi nisi kupio premijum nego si usao u ki,dobio ga i odma izasao?
Drugo bitno,ako toliko volis tita mene ne zanima,ja sam mu doso kraja,ima ban,tako da sumnjam da cu ko on proci.
Trece,ja sam samo odgovorio mou da supportam da ferr nije ugledan uopste ovde i napisao kritiku na rad modova,tako da nisam ja ovo poceo nego ti kroat,ali ja cu ovo zavrsiti tako sto cu te ignore.
Notorne laži*
kakve monotone LOOOOOOOOL
----
Načítání...
Načítání...
|
|
Lock this, please
----
Načítání...
Načítání...
|